HUDFORNYELSE MED LASER (SKINREJUVENATION)

Hudfornyelse er en laserbehandling hvor hudens mellem lag (dermis) stimuleres så collagen og fibroblasterne forbedre sig. Laser behandlingen gør at huden vil komme til at mere ensartet ud hudstrukturen forbedres blodkar, pigment og overfladiske ar reduceres. Pigmentpletterne reagerer ved lyset fra VPL laseren og blive en smule mørkerer i nogle dage efter behandlingen. Det skyldes at pigmentet trækkes med op til det øverste hudlag og herefter skaller af.

Denne afskalning vil ske mellem 5 -10 dage efter behandlingen. Det er meget vigtigt at man anvender en solcreme med høj faktor, i tiden efter behandlingen da huden er meget lysfølsom efter behandlingerne. Efter selve behandlingen kan man godt føle sig en smule varm i huden det aftager efter en times tid.

For nogle kan en enkelt behandling være nok for at opnå et tilfredsstillende resultat, da man ser en forskel I huden efter den første behandling. Afhængigt af hvordan huden ser ud I forhold til pigment og kar tilråds en behandlings kur af 3 gange fordelt over 3-4 ugers interval

Det er virkelig en god behandling der påvirker flere faktorer I huden på samme tid.

SKINREJUVENATION KOMBINERET MED PEELING:

  • Fine linjer og ujævn hudtekstur?
  • Døjer med forstørrede eller tilstoppede porer eller akne
  • Pigmenteret hud eller har brune mærker i ansigtet.
  • Olieret hud eller tørhed i din hud, der irriterer dig.

HVOR MANGE BEHANDLINGER SKAL JEG HAVE?

Efter den første behandling vil din hud generelt se sundere og mere ungdommelig ud med en smukt forbedret farve og struktur i huden. Dette er en type “walk-in walk-out”-behandling og tilbyder en metode til behandling af beskadiget hud uden “down time” forbundet med afskalning af din hud eller resurfacing.

Før behandlingen må du ikke være solbrun eller bruge selvbruner. Efterfølgende er det vigtigt, at du beskytter din hud mod solen med solcreme, der indeholder Zink Oxid samt UVA- og UVB-beskyttelse.

Hvis du er gravid, må du ikke blive behandlet med laser.

Opnå skønhed og velvære

Book tid til behandling hos Spaabæk Clinic.

Spaabæk Clinik ApS

​Norgesgade 8, 7000 Fredericia

​Telefonnummer: +45 24 96 46 89

CVR: 17673440

Åbningstider​

Mandag:Lukket

Tirsdag:08:30-20:00

Onsdag:08:30-20:00

Torsdag:08:30-20:00

Fredag: Lukket

Lørdag: 09:00-14:00 ( sidste weekend i hver måned) 

Søndag 09:00-14:00  (sidste weekend i hver måned)

                                         

GODKENDT AF STYRELSEN FOR PATIENTSIKKERHED

Spaabæk er godkendt og registreret af styrelsen for patientsikkerhed. Det er din sikkerhed for at vi lever op til alle lovkrav.