Irritabel tarm

Har du mave-, og tarmgener - også kaldet irritabel tarm?
Kendetegnene er bl.a. oppustethed, luft i maven, mavesmerter og vekslende afføring med enten hårde eller tynde afføringer.
Irritabel tarm forekommer hos mellem 10 - 20 % af befolkningen - oftest hyppigere hos kvinder end mænd. 

Kost ved irritabel tarm

Kosten kan have stor betydning ift. at afhjælpe dine mave-, og tarmgener/irritabel tarm, så du igen føler velvære og har det godt med dig selv.
I langt de fleste tilfælde skal der ikke så meget til for at mindske eller ofte helt fjerne generne. Men da det er individuelt, hvad mave og tarm kan tåle, er det hensigtsmæssigt at tale med en autoriseret klinisk diætist, som har kendskab til området, og som kan råde og vejlede dig ift. en optimalt, sammensat kost.Diætisten, Maria, har stor erfaring med at vejlede i forhold til mave-, og tarmgener/irritabel tarm og ønsker at hjælpe dig til at opnå en bedre hverdag uden oppustethed, smerter, luft i maven og et vekslende afføringsmønster.
Sammen får vi en snak om din kost, og hvad du bør forsøge at undlade i din kost, der kan give dig mave-, tarmgener. Du får en personlig kostplan, hvor udgangspunktet er i den mad, du spiser, og som du godt kan lide, og som passer til netop dig og din hverdag, men med forbehold for fødevarer der kan være generende for dig. 

Opnå skønhed og velvære

Book tid til behandling hos Spaabæk Clinic.

Spaabæk Clinik ApS

​Norgesgade 8, 7000 Fredericia

​Telefonnummer: +45 24 96 46 89

CVR: 32643469

Åbningstider​

Mandag:09:30-18:00

Tirsdag:09:30-18:00

Onsdag:09:30-18:00

Torsdag:09:30-18:00

Fredag: 09:30-18:00

Lørdag: 09:00-13:00

              HUSK AT DU KAN PARKERER I GÅRDEN - VED VESTER VOLDGADE 8

                                                          RING PÅ VED SPAABÆK

GODKENDT AF STYRELSEN FOR PATIENTSIKKERHED

Spaabæk er godkendt og registreret af styrelsen for patientsikkerhed. Det er din sikkerhed for at vi lever op til alle lovkrav.