KARSPRÆNGNINGER KROP

KARSPRÆNGNINGER PÅ BRYSTET

Karsprængningr er lige så udbredt på vores bryst, som det er i vores ansigt. Det skyldes både soldyrkning og aldring i vores hud. Det bevirker at der opstår en ujævn hudtone og plamager.

Vi anvender Energist Ultra VPL ser til disse behandlinger. Lyset fra laseren reagerer med de små blodkar som er i huden,herved udvikles der en energi og blodkarret ødelægges. Denne proces sker under under huden og derved ødelægges hudens barrierer ikke.

Blodkarret nedbrydes og huden genvinder sin ensartet farve. For at opnå en god effekt, bør du beregne 2-4 behandlinger med et interval på ca. 4 uger mellem hver behandling. er det ved denne behandling ligeledes vigtigt, at du er så lys som muligt i det område vi skal behandle.

Før din behandling

​Vi anbefaler at få behandlingen i efteråret eller tidelig forår, da det er vigtig at huden så lys som muligt.

Huden må ikke have været udsat for sol 4 uger før behandling og

Der må ikke anvendes selvbruner eller anden form for spray tan før behandlingen.

Vi kan ikke behandle dig hvis du er gravid eller hvis du ammer.

Efter din behandling

​Du skal forvente at være huden vil være varm, let hævet og rød i det område der er behandlet. Det kan typisk tage 3-5 dage før huden falder til ro. Føler du behov for det, kan der lægges et koldt omslag på stedet. Beskyt altid din hud med solcreme med høj faktor 30-50 SPF.

KARSPRÆNGNINGER PÅ BEN

Vi anvender Energist Ultra VPL laser til behandling af kar på ben.

Små karsprængninger på dine ben kan med god effekt behandles med laser

Med alderen fremtræder blodkarrerne mere tydelig på benene. Årsagen til dette kan bl.a skyldes, et stående arbejde, graviditet og ændringer i karrene over tid.

Lyset fra laseren reagerer med de små blodkar som er i huden. Der udvikles en energi mellem blodkarret og lyset fra laseren og blodkarret ødelægges. Denne proces sker under huden og derved ødelægges hudens barrierer ikke.

Behandlingen med laseren vil føles som et kort varm smæld der hurtig rammer huden. Det kræver ingen bedøvelse. Efter behandlingen vil nogle kar forsvinde. med det samme. Andre kar vil forsvinder i dagene efter behandlingen. Efter behandlingen kan der opstå en lidt mørk farve i huden. Der hvor karret er blevet behandlet Det vil forsvinde over tid.

Efter behandlingen vil du kunne tage på arbejde. For at opnå en god effekt, bør du beregne 2-4 behandlinger med et interval på ca. 4 uger mellem hver behandling. Ved denne behandling er det ligeledes vigtigt, at du er så lys som muligt i det område vi skal behandle.

Der kan være mulighed for, at nye karsprængninger kan opstå.​

Opnå skønhed og velvære

Book tid til behandling hos Spaabæk Clinic.

Spaabæk Clinik ApS

​Norgesgade 8, 7000 Fredericia

​Telefonnummer: +45 24 96 46 89

CVR: 17673440

Åbningstider​

Mandag:Lukket

Tirsdag:08:30-20:00

Onsdag:08:30-20:00

Torsdag:08:30-20:00

Fredag: Lukket

Lørdag: 09:00-14:00 ( sidste weekend i hver måned) 

Søndag 09:00-14:00  (sidste weekend i hver måned)

                                         

GODKENDT AF STYRELSEN FOR PATIENTSIKKERHED

Spaabæk er godkendt og registreret af styrelsen for patientsikkerhed. Det er din sikkerhed for at vi lever op til alle lovkrav.