PANPURI SPA-ANSIGTSBEHANDLING

Med varme omslag til ansigtet dybde gående massage af nakke og skulder, kombineret med rene økologiske råstoffer, plejes ansigtet med de mest skånsomme produkter, først med rens af huden, herefter peeles huden let med bløde korn i kombination med varme. Herefter lægges en maske af den fineste røde ler. Behandlingen afsluttes med berigende serumer til ansigt og hals. En behandling på den mest naturlige og fugt givende måde og som virkelig kan mærkes efterfølgende. Et væld af dejlige dufte og total velvære for krop og sjæl.​

​PANPURI SPA-KROPSBEHANDLINGER 60 MIN.

Velvære helkrops massage 60 minutter. Afslappende hel kropsmassage, med masser af forkælelse og nydelse, hertil bruges nærende/fugtgivende olier. Behandlingen afsluttes med, varmkompres og cremer.

PANPURI SPA-AFSLAPPENDE MASSAGE 30 MIN.

Nyd en afslappende massage med nærende og fugtgivende olier. Her rettes der fokus på et område efter eget valg Afsluttes med varmekompres og cremer.

PANPURI CALM AND SENSE SPA-SIGNATUR KROPSBEHANDLING 120 MIN.

Calm and Sense signatur behandling leverer en top til tå hydrering af huden.

Med den skønneste og velduftene Jasmin olie masseres kroppen, så spændinger frigøres og blodcirkulationen øges. Kroppen forkæles med Jasmine body maske, og svøbes herefter varmt ind i et infrarød saunatæppe.

Der afsluttes med Jasmine Body crème og afslappende hovedbunds massage.

PANPURI SPA PEDICURE 75 MIN.

Top forkælelse til dine fødder. Et skøn fodbad, hvor fødderne stimuleres og masseres mens huden blødgøres. Fødderne peeles med Panpuris exfolierende urter, derefter fjernes den hårde hud skånsomt med fil.

Neglebåndene behandles grundigt og neglene files i form og poleres. Fødderne svøbes ind i Panpuris fugtgivende fodmaske, alt imens fodmasken trænger ind varmes og masseres fødderne i varm massage pose. Der afsluttes med plejende negle olie samt en let massage med den nærende fodcreme fra Panpuri. En virkelig skøn og afslappende behandling til alle årstider.

PANPURI SPA MANICURE 75 MIN.

Skøn forkælelse til dine hænder. Behandlingen påbegyndes med et varmt og nærende mælkebad hvorefter dine hænder peeles let med Panpuris exfolierende urter. Neglebåndene behandles skånsomt og neglene files i form efter ønske og poleres. Hænderne masseres let og svøbes ind med Panpuris nærende og fugtgivende håndmaske. Hænderne pakkes varmt ind. Der afsluttes med plejende negle olie samt en let massage med en kølene håndcreme fra Panpuri En virkelig skøn og afslappende behandling til alle årstider.

Opnå skønhed og velvære

Book tid til behandling hos Spaabæk Clinic.

Spaabæk Clinik ApS

​Norgesgade 8, 7000 Fredericia

​Telefonnummer: +45 24 96 46 89

CVR: 32643469

Åbningstider​

Mandag:09:30-18:00

Tirsdag:09:30-18:00

Onsdag:09:30-18:00

Torsdag:09:30-18:00

Fredag: 09:30-18:00

Lørdag: 09:00-13:00

              HUSK AT DU KAN PARKERER I GÅRDEN - VED VESTER VOLDGADE 8

                                                          RING PÅ VED SPAABÆK

GODKENDT AF STYRELSEN FOR PATIENTSIKKERHED

Spaabæk er godkendt og registreret af styrelsen for patientsikkerhed. Det er din sikkerhed for at vi lever op til alle lovkrav.