Om spaabæk

I smukke og lyse rum i hjertet af Fredericia ligger Spaabæk. Her tilbyder vi kosmetiske behandlinger i et roligt og trygt miljø, hvor dit velbefindende er i centrum. Vi tror på kvalitet, diskretion og tæt kontakt til den enkelte.

Hver enkelt behandling tilpasses individuelt. Vi tilbyder en bred vifte af behandlinger, der giver et naturligt og harmonisk udseende med udgangspunkt i dine unikke træk. Med dit valg af behandling hos os, sikrer du dig de mest effektive, veldokumenterede og sikre metoder.

KARIN SPAABÆK THERKILDSEN

SYGEPLEJERSKE, LÆGEEKSAMINERET KOSMETOLOG OG INDEHAVER

Indehaver, sygeplejerske og med ansvar for behandlinger i klinikken til dagligt, tidligere operationssygeplejerske på Mølholm, Vejle. Arbejdet i ind og udland, bl.a med fokus på smerte og smertebehandling. Kosmetolog og certificeret laser- og kosmetisk behandler. Jeg værdsætter mit arbejde utroligt højt med respekt og disciplin over for de mennesker, jeg behandler, for at nå de resultater, de ønsker, for deres udseende.​

DORTHE BISGAARD LARSEN

HUDLÆGE MED ANSVAR FOR KLINIKKEN

Dorthe Bisgaard Larsen er tilknyttet klinikken som ansvarlig læge for Filler -Botox - Mikrosklerosering samt laserbehandling. 

​Jens Kragskov

SPECIAL TANDLÆGE

Heidi Dyg

TANDLÆGE ASSISTENT

Nina Lammers

LINERGIST / PERMANENT MAKEUP

KONTAKT OS FOR AT HØRE MERE

Hvis du ønsker at høre mere om vores behandlinger eller bestille en tid til din behandling, er du velkommen til at kontakte os på 24 96 46 89.

Opnå skønhed og velvære

Book tid til behandling hos Spaabæk Clinic.

Spaabæk Clinik ApS

​Norgesgade 8, 7000 Fredericia

​Telefonnummer: +45 24 96 46 89

CVR: 17673440

Åbningstider​

Mandag:Lukket

Tirsdag:08:00-20:00

Onsdag:08:00-20:00

Torsdag:08:00-20:00

Fredag: Lukket

Lørdag: 09:00-14:00 ( sidste weekend i hver måned) 

Søndag 09:00-14:00  (sidste weekend i hver måned)

                                         

GODKENDT AF STYRELSEN FOR PATIENTSIKKERHED

Spaabæk er godkendt og registreret af styrelsen for patientsikkerhed. Det er din sikkerhed for at vi lever op til alle lovkrav.