Om Spaabæk

I smukke og lyse rum i hjertet af Fredericia ligger Spaabæk. Her tilbyder vi kosmetiske behandlinger i et roligt og trygt miljø, hvor dit velbefindende er i centrum. Vi tror på kvalitet, diskretion og tæt kontakt til den enkelte.

Hver enkelt behandling tilpasses individuelt. Vi tilbyder en bred vifte af behandlinger, der giver et naturligt og harmonisk udseende med udgangspunkt i dine unikke træk. Med dit valg af behandling hos os, sikrer du dig de mest effektive, veldokumenterede og sikre metoder.

 

KARIN SPAABÆK THERKILDSEN

SYGEPLEJERSKE, LÆGEEKSAMINERET KOSMETOLOG & INDEHAVER

 

Indehaver, sygeplejerske og med ansvar for behandlinger i klinikken til dagligt, tidligere operationssygeplejerske på Mølholm, Vejle. Arbejdet i ind og udland, bl.a med fokus på smerte og smertebehandling. Kosmetolog og certificeret laser- og kosmetisk behandler.

 

"Jeg værdsætter mit arbejde utroligt højt med respekt og disciplin over for de mennesker, jeg behandler, for at nå de resultater, de ønsker, for deres udseende."

DORTHE BISGAARD LARSEN

HUDLÆGE MED ANSVAR FOR KLINIKKEN

 

Dorthe Bisgaard Larsen er tilknyttet klinikken som ansvarlig læge for Filler -Botox - Mikrosklerosering samt laserbehandling.

 

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

 

 

HEIDI DYG

TANDLÆGE ASSISTENT

 

Heidi er tilknyttet specialtandlægerne og det er hende, du vil møde til din invisalign-scanning. Heidi planlægger og vejleder dig i dit videre forløb når du er patient hos specialtandlægerne. 

JENS KRAGSKOV

SPECIAL TANDLÆGE I TANDRETNING - BÅDE TIL BØRN & VOKSNE

 

Jens har foruden sin tandlægeuddanelse videreuddanet sig som specialtandlæge ved en 3-årig videreuddannelse på Københavns Tandlægehøjskole.

Han startede med klinik i Esbjerg i 2003, og har siden fået klinikker i Ribe, Vejle og sidst i Sønderborg. Jens er dedikeret til sine patienter og er utrolig fagligt dygtig.

 

 

 

NINA LAMMERS

LINERGIST / PERMANENT MAKEUP

 

Nina startede i 2006 med at uddanne sig indenfor permanent makeup og tog en uddannelse i Oslo som linergist og arbejdede i min mors Visage klinikker i en årrække som kosmetolog og linergist.  I 2014 startede Nina op som selvstændig for kun at arbejde med permanent makeup, som er hendes passion. I 2012 fik Nina trainer licensen – hos det anerkendte firma Long Time Liner, og herefter startede hun med at undervise kursister i permanent makeup.

 
"Det betyder meget for mig at gøre mine kunder tilfredse, og lave et flot og naturligt resultat. Derfor er jeg ofte udenlands, til kurser og konferencer, og jeg sørger hele tiden for at være opdateret på nye metoder, farver etc." 

 

 

 

 

 

 

 

KONTAKT OS FOR AT HØRE MERE

ELLER HVIS DU HAR SPØRGSMÅL TIL EN AF OS

 

Du er altid velkommen til at kontakt os på mail eller tlf.

 

Mail: ks@spaabaekclinic.dk

 

Tlf: +45 24 96 46 89