Om Spaabæk

 Vores filosofi

Vi mener at alle, uanset om de er kvinder eller mænd, unge eller gamle, fortjener at se ud og føle sig bedst for deres alder. Vores miljø og livets stressfulde perioder har en effekt på os alle. Krop og sjæl fortjener at blive genoprettet, forfrisket og forbedret. Det giver en tilfredsstillende følelse. Vi tror ikke på, at dette er forfængelighed men snarere at vi respekterer den naturlige skønhed, som er i os alle. Vi tror ikke på, at vi skal fratages den naturlige skønhed, men snarere at forbedre det, der allerede er blevet givet til os. 

 

Dette giver selvtillid og selvværd.

 

Kosmetisk medicin kræver en tværfaglig tilgang, en kombination af medicin og kunst er afgørende.

En kosmertisk behandler kræver et godt æstetisk øje og tilsammen med dette en omfattende medicinsk forståelse af kroppens dynamiske forandring over tid. 

At kombinere dette med realistiske patientforventninger giver et synergetisk og afbalanceret resultat.

I Spaabæk Clinic tilbyder vi en række behandlinger inden for injektions og laser-terapi. 
Vi anses for at have en misundelsesværdig sikkerhedsprofil. Alle kunder er specielle og har individuelle behov, derfor vurderes hver enkelt også sådan.

 

Kundens forventninger, ansigtstræk, etnicitet og hudtype tages i betragtning under konsultationen, og den mest passende behandlingsplan udarbejdes. 

 

Vi giver kunden et omfattende og informativt udvalg af muligheder på et sagligt og fagligt grundlag.
Vi oplyser præcise omkostninger og budgetter, fordele og ulemper ved alle muligheder og alternativer.
Dette er for at opnå et ønsket og realistisk resultat samt et vedligeholdelsesprogram, der bedst forbedrer den enkeltes udseende. 

Vi tror på det personlige valg og sigter efter at give dig den mest personlige service og opmærksomhed på alle detaljer. 

Vi sætter en ære i at være etiske, ærlige, professionelle og respekterer behørigt, at vores kunder bliver informeret om, at kosmetisk medicin ikke er en eksakt videnskab, og at der aldrig kan gives nogen garantier. 

Vi forbeholder os også retten til at afvise behandling af enhver kunde, hvis vi mener, at en sådan behandling ikke er i kundens bedste interesse. 
Vores kunder og deres velbefindende er vores prioritet.

 

KARIN SPAABÆK THERKILDSEN

SYGEPLEJERSKE, LÆGEEKSAMINERET KOSMETOLOG & INDEHAVER

 

Indehaver, sygeplejerske og med ansvar for behandlinger i klinikken til dagligt, tidligere operationssygeplejerske på Mølholm, Vejle. Arbejdet i ind og udland, bl.a med fokus på smerte og smertebehandling. Kosmetolog og certificeret laser- og kosmetisk behandler.

 

"Jeg værdsætter mit arbejde utroligt højt med respekt og disciplin over for de mennesker, jeg behandler, for at nå de resultater, de ønsker, for deres udseende."

DORTHE BISGAARD LARSEN

HUDLÆGE MED ANSVAR FOR KLINIKKEN

 

Dorthe Bisgaard Larsen er klinikkens ansvarlige læge for Filler -Botox - Mikrosklerosering samt laserbehandling.

 

 

Vi henviser til:

 

 

HEIDI DYG

TANDLÆGE ASSISTENT

 

Heidi er tilknyttet specialtandlægerne og det er hende, du vil møde til din invisalign-scanning. Heidi planlægger og vejleder dig i dit videre forløb når du er patient hos specialtandlægerne. 

 

JENS KRAGSKOV

SPECIAL TANDLÆGE I TANDRETNING - BÅDE TIL BØRN & VOKSNE

 

Jens har foruden sin tandlægeuddanelse videreuddanet sig som specialtandlæge ved en 3-årig videreuddannelse på Københavns Tandlægehøjskole.

Han startede med klinik i Esbjerg i 2003, og har siden fået klinikker i Ribe, Vejle og sidst i Sønderborg. Jens er dedikeret til sine patienter og er utrolig fagligt dygtig.

 

 

 

 

NINA LAMMERS

LINERGIST / PERMANENT MAKEUP

 

Nina startede i 2006 med at uddanne sig indenfor permanent makeup og tog en uddannelse i Oslo som linergist og arbejdede i min mors Visage klinikker i en årrække som kosmetolog og linergist.  I 2014 startede Nina op som selvstændig for kun at arbejde med permanent makeup, som er hendes passion. I 2012 fik Nina trainer licensen – hos det anerkendte firma Long Time Liner, og herefter startede hun med at undervise kursister i permanent makeup.

 
"Det betyder meget for mig at gøre mine kunder tilfredse, og lave et flot og naturligt resultat. Derfor er jeg ofte udenlands, til kurser og konferencer, og jeg sørger hele tiden for at være opdateret på nye metoder, farver etc." 

 

 

 

 

 

KONTAKT OS FOR AT HØRE MERE

ELLER HVIS DU HAR SPØRGSMÅL TIL EN AF OS

 

Du er altid velkommen til at kontakt os på mail eller tlf.

 

Mail: ks@spaabaekclinic.dk

 

Tlf: +45 24 96 46 89